Tudj meg többet rólunk!

Távoli tájak értékes kincsei, avagy
Nánásiék utazásainak kedvenc illatai…

Rólunk

A kezdetek

Ördög Nóra közel 20 éve dolgozik televíziós műsorvezetőként.
Mindig is az utazás szerelmese volt, de 2017. óta elindított népszerű családi vlogjukkal már a nagyközönség is összekapcsolja őt a világjárással.
2020-ban indult útjára a család hazai vállalkozása, a Nekem a Balaton, ahol sajátmárkás delikát termékeket is forgalmazni kezdtek „Nekem a” márkanév alatt.

„A My Kind ennek a sorozatnak a folytatása a kozmetikai és tisztítószer szegmensben – és egyben az első, amellyel akár külföldi piacokra is léphetünk!”

Természetes hatóanyagok

Küldetésünk

A Natural Beauty Care márka és a Nánási család arra vállalkoztak, hogy együtt elhozzák ezeket az értékes hatóanyagokat a natúr kozmetikumok szerelmeseinek, 100%-osan természetes formában, ugyanakkor mindezt elérhető megfizethető áron. Mindeközben öko csomagolásának köszönhetően a környezetünket is óvjuk.

Így született meg a My Kind by Natural Beauty Care termékcsalád első 5 tagja:
„Scandinavian, Australian, Tropical, Mediterranian, Asian beauty”

Természetes hatóanyagok
Természetes hatóanyagok

Vegán és
természetes hatóanyagok

Vegán és természetes hatóanyagok kozmetikumokban és tisztítószerekben!

A vegán hatóanyagok olyan összetevők, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, és állatkísérletektől mentesek. A Mykind termékcsalád készítményei nemcsak hatékonyak, hanem egy tudatosabb és fenntarthatóbb életmód részét is képezhetik. Az ilyen termékek választása nemcsak a saját egészségünk és jólétünk szempontjából előnyös, hanem a környezet és az állatvilág megóvásához is hozzájárul. 

A természet ereje a te otthonodban

 

Ismerd meg a MYKIND készítményeit, ahol minden termékünk a természet legjobb ajándékaiból készül. Látogass el webáruházunkba, és fedezzd fel kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra megfelelő kozmetikumokat és tisztítószereket. Bízz a természet erejében, és válasszd a MYKIND-ot a természetes szépség és tisztaság érdekében.

Kiemelt termékek