Mediterrán testápolási csomag

4.950 Ft

Tusfürdő

„Regeneráló tusfürdő normál és száraz bőrre.
A mediterrán vidék értékes, regeneráló és hidratáló növényeiből megalkotott természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. Kizárólag növényi eredetű tenzidek erejével gyengéden tisztít. A benne található olívaolaj és avokádóolaj regenerálja, hidratálja és puhítja a bőrt. ”

Testápoló

„Regeneráló testápoló normál és száraz bőrre.
A mediterrán vidék értékes, regeneráló növényeiből megalkotott, természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. A benne található sheavaj, e-vitamin és karbamid belülről hidratálja és táplálja a bőrt. Ötféle növényi olaj (mandula, kókusz, olíva, avokádó, vadrózsa) erős antioxidáns és regeneráló hatással, amely újra élettel telivé és üdévé varázsolja a bőrt. A különleges hatású tövises pillangófa kivonat, pedig egymás után szabadítja fel a hatóanyagokat, így folyamatos és hosszan tartó hidratációt biztosít a bőr számára.

Folyékony szappan

„Regeneráló folyékony szappan normál és száraz bőrre.
A mediterrán vidék értékes regeneráló és hidratáló növényeiből megalkotott, természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. Kizárólag növényi eredetű tenzidek erejével gyengéden tisztít. A benne található olívaolaj és avokádóolaj pedig hidratálja és puhítja a bőrt. „

Elfogyott