Tropical testápolási csomag

5.850 Ft

Testápoló

A trópusok extrán hidratáló, értékes gyümölcseiből megalkotott, természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. A benne található mangóvaj, sheavaj, e-vitamin és négyféle növény olaja (kókusz, oliva, kukoricacsíra, kendermag) belülről hidratálja, puhítja és bársonyossá varázsolja az erősen igénybe vett, száraz bőrt. Erős antioxidáns és regeneráló hatású. Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, ezáltal feszesíti azt. A különleges hatású, tövises pillangófa kivonat pedig egymás után szabadítja fel a hatóanyagokat, így folyamatos és hosszan tartó hidratációt biztosít a bőr számára.
Nem tartalmaz Pálmaolajat, színezéket és kőolaj származékokat.

 

Tusfürdő

A trópusok extrán hidratáló, értékes gyümölcseiből megalkotott természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. Kizárólag növényi eredetű tenzidek erejével, gyengéden tisztít. A benne található kókuszolaj, panthenol és növényi hidratáló komplex puhítja és bársonyossá varázsolja az erősen igénybe vett, száraz bőrt.
Nem tartalmaz: SLS-t (Sodium Lauryl Sulfate), pálmaolajat, színezéket.és kőolaj származékokat.

 

Folyékony szappan

Hidratáló folyékony szappan normál, száraz, nagyon száraz bőrre.

A trópusok extrán hidratáló, értékes gyümölcseiből megalkotott, természetes összetevőket tartalmazó, vegán kozmetikum. A benne található kókuszolaj, panthenol és glicerin hidratálja, puhítja és bársonyossá varázsolja az erősen igénybe vett, száraz bőrt. Kizárólag növényi eredetű tenzidek erejével, gyengéden tisztítja a bőrt.
Nem tartalmaz: SLS-t (Sodium Lauryl Sulfate), pálmaolajat, színezéket.és kőolaj származékokat.

Elfogyott